Annons

EM-BLOGGEN
EM-BLOGGEN

Annons
 

Så här sågar engelska medier landslaget efter förlusten mot Island

Engelsk press är ökänd för att vara skoningslös, och efter att landets största stolthet – deras herrlandslag i fotboll – blivit utslaget ur EM mot mininationen Island, föll domen extremt hårt i tidningarna på tisdagsmorgonen.

England hade, som så ofta i stora mästerskap, favoritskapet inför matchen mot Island. Men denna gång kanske mer än vanligt, med tanke på ungefär en miljon faktorer som talade för engelsk seger. När det inte blev så lät medias dom inte vänta på sig. Så här ser några av landets förstasidor ut i dag.

Annons

Nederlaget var så tungt att Englands förbundskapten Roy Hodgson sa upp sig efter förlusten.

Här spelar de på att Island är mer av en fiskenation än fotbollsnation – och ändå lyckades de slå engelsmännen som kanske är som allra mest stolta över just sin fotboll.

Inte helt oväntat kom ett par Brexit-vitsar, nu när England lämnat både EU och EM inom loppet av fyra dagar.

Bonus:

För dig som såg matchen och inte har något emot att skratta lite åt Englands nederlag rekommenderar vi starkt detta klipp som är dagens absolut roligaste.

Detta är alltså ett av lagets stora hopp inför turneringen, Tottenhams megastjärna och tidigare poängkung i Premier League, Harry Kane, när han slår en frispark i ett pressat läge i matchen mot Island.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar